Veel gestelde Vragen

 
Mijn betaling is nog niet verwerkt:
Wij zullen de betalingen zo snel mogelijk verwerken. Alle betalingen worden in ieder geval om/rond 10:0018:00 en 22:00 uur verwerkt. U ontvangt automatisch bericht zodra de betaling verwerkt is. 
 
Mocht het onverwachts langer duren dan kan het zijn dat de betaling niet verwerkt kan worden, dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer het ordernummer ontbreekt. Wij ontvangen dan graag een kopie van het betaalbewijs zodat wij de betaling alsnog kunnen verwerken.  
 
Ons nieuwe rekeningnummer: NL93 BUNQ 2043 0711 73 dit banknummer staan op mr-joy
 
Mijn bank geeft aan dat dit rekeningnummer niet van Mr-Joy is:
Dit is inmiddels aangepast en u kunt het bedrag overmaken op NL93 BUNQ 2043 0711 73 tnv Mr-joy
 
Waarom niet meer betalen via iDeal/Klarna:
Dit heeft helaas te maken met de nieuwe wet- en regelgeving betreft de online-verkoop van apparaten, tabakssticks en accessoires. U kunt betalen via Sofort of Bankoverschrijving. 
 
Hoe werkt betalen via Sofort: 
Dit werkt hetzelfde als iDeal. Wanneer u op de betaalpagina het Duitse vlaggetje ziet, kunt u deze aanklikken en aanpassen. Als u de Nederlandse vlag aanvinkt kunt u elke Nederlandse bank selecteren. 
 
Geen Track & Trace ontvangen:
Het kan soms iets langer duren voordat u de Track & Trace van uw zending ontvangt. Meestal ontvangt u deze binnen 12 uur ná verzending. Geen zorgen dus als u deze nog niet direct ontvangen heeft. 
 
Bestelde product werkt niet:
Sommige producten worden steeds vernieuwd. Wij adviseren om daarom altijd even de gebruiksaanwijzing door te lezen omdat somige producten anders kunnen werken dan u gewend bent. Het kan ook zijn dat u een product ontvangt met een childlock , lees goed te beschrijving hoe u deze kunt unlocken.
 
Hoe kan ik een product retouren ? 

Op batterijen "Mods" en opladers zit 3 maanden garantie. De coils en clearomizers vallen onder DOA " Death on arrival” oftewel het product is niet werkend bij aankomst van uw bestelling. 

- Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening, mits er een verkeerd of defect product is geleverd.
- Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Gelieve onderstaande melden bij het retour zending
Naam + Adres
Ordernummer
Reden van retour 


Retour adres Nederland

Mr-Joy Retail BV.
Haarlemmerstraat 85
1013 EL Amsterdam
Nederland  

 

Leveringstijden bestellingen

Besteld voor 23:30 uur op: Levering vindt plaats op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Maandag
Zondag voor 22:00 Maandag
 

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee