POD E-sigaretten Merken POD E-sigaretten Merken

Aspire
Aspire
Eleaf
Eleaf
EQ
EQ
Hexa
Hexa
HQD
HQD
Innokin
Innokin
Isurevape
Isurevape
Joyetech
Joyetech
Justfog
Justfog
Kilo 1K
Kilo 1K
Lost Vape
Lost Vape
Migo
Migo
Mylé
Mylé
Oukitel
Oukitel
Ovns
Ovns
Quic
Quic
Rincoe
Rincoe
Smok
Smok
Smoant
Smoant
Suorin
Suorin
Teslacigs
Teslacigs
Usonicig
Usonicig
Uwell
Uwell
Vapeccino
Vapeccino
Vaporesso
Vaporesso
Voopoo
Voopoo

Pod e-sigaretten zijn een nieuwe vorm van e-roken, door de super compacte mod en de lekvrije pod's "cartridge" is deze handig om mee te nemen. De pod's zijn makkelijk te vullen en de meeste hebben een ingebouwde coil. 

Pagina 1 van 3

Pod E-sigaretten

Pod E-sigaretten ofwel pod-systeem e-sigaret zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektronisch roken. De dagen van lastig coils vervangen en plakkerige handen zijn hiermee verleden tijd. Met de pod e-sigaret vult u eenvoudigweg de pod die u na verloop van tijd vervangt. Een pod is een capsule die gevuld wordt met e-liquid , met name “nicotine-salt e-liquid” is geschikt voor pod e-sigaretten.

 

Voordeel Pod E-sigaretten

Een pod e-sigaret is gemaakt om handzaam te zijn. Hiermee is het uitermate geschikt om mee te nemen wanneer u onderweg bent aangezien het makkelijk in een tas of broekzak past. Ook geeft een pod e-sigaret minder rook dan een traditionele e-sigaret waarmee het minder opvallend is dan een normale e-sigaret. Een ander voordeel is dat het in onderhoud veel makkelijker is dan een traditionele e-sigaret. Doordat de coil is ingebouwd in de pod zelf vervang je meteen de coil waneer je de pod vervangt. Dit maakt het ideaal voor mensen die gedoe met het vervangen van de coil willen vermijden.


Gebruik Pod E-sigaretten

In weze is het gebruik en onderhoud van de pod e-sigaret zo gemaakt dat het de meest eenvoudige keus is wat betreft e-sigaretten. Men vult de pod met e-liquid waarna deze meteen in het apparaat wordt geklikt en klaar is voor gebruik. Een pod kan gemiddeld 5 keer hervuld worden waarna de pod vervangen moet worden. Wanneer de smaak en rook ervaring minder wordt is het tijd om een nieuwe pod te gebruiken. Als u een verbrande smaak krijgt dan is het zeker tijd om de pod te vervangen. Pod e-sigaretten moeten worden opgeladen met een maximale output van 1A, gebruik hiervoor een 1A stekker of uw PC.

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee