Voor 23:30 besteld is morgen in huis!

gratis verzonden boven: €20,-NL | €30-BE | €50-EU

niet tevreden geld terug garantie

E-sigaret | Mr-Joy is er voor elk soort e-sigaret roker

Mr-Joy is een expert op het gebied van elektronische sigaretten. Er zijn vele verschillende e-sigaretten merken en soorten e-sigaretten op de markt waaronder: eenvoudige e-sigaretten, geavanceerde e-sigaretten, Mouth to Long e-sigaretten , Direct Long e-sigaretten, Op mr-joy.nl worden alleen de nieuwste en kwalitatief de beste e-sigaretten aangeboden. Elk merk is nog eens flink onder de loep genomen, zodat de beste hardware en onderdelen per merk verkrijgbaar zijn op Mr-Joy.nl. U hoeft nu niet meer eindeloos te zoeken om de juiste e-sigaret te vinden want dat heeft Mr-Joy al voor u gedaan. 

Mr-joy biedt u het grootste aanbod e-sigaret merken. Bestel vandaag voor 23:30, Morgen in Huis! Altijd Gratis verzending. Niet Goed Geld terug. 

Een minder bekend type e-sigaret is een apparaat dat tabak verwarmt. Hierbij komen de nicotine en aroma-bestanddelen vrij, maar zonder de verbrandingsproducten. Deze categorie e-sigaretten heet “Heat-not-Burn”, wat letterlijk wil zeggen verwarmen zonder te verbranden.

 

E-sigaret Kopen? 

Bent u opzoek naar een elektronische sigaret kijk gerust eens rond tussen onze e-sigaretten merken of maak een keuze uit het type e-sigaret.

Wegwerp e-sigaret : Compacte kleine e-sigaretten die u weg kunt gooien na gebruik. meestal bestaan deze e-sigaretten uit 300 tot 500 puffs. 

Pod e-sigaret : Handmodel e-sigaret die bestaat uit een batterij en een losse gevulde pod of hervulbare pod. Een pod is als het ware een cartridge, mondstuk, coil in een. 

Eenvoudige e-sigaret Bent u een beginnende damper of wil u beginnen met vapen dan zijn deze modellen de beste keuze voor u. De meeste van deze modellen werken eenvoudig met een vuurknop en zijn voorzien van coils die het effect van een echte sigaret nabootsen MTL "Mout to Long" en coils die een waterpijp effect na bootsen DL " Direct Long"

Ervaren e-sigaret : Deze e-sigaretten beschikken over een voltage en wattage regeling en zijn voorzien van krachtigere batterijen dan die van ervaren e-sigaretten waardoor ze langer meegaan. 

Geavanceerde e-sigaret : Op zoek naar e-sigaretten die grote wolken geven waardoor de damp en smaak beleving nog intenser is dan zit u hier goed. De geavanceerde e-sigaretten zijn voorzien van vele instelling functies waardoor er met elke type soort coil gedampt kan worden en zo de juiste de e-liquid op de juiste voltage gedampt kan worden, waardoor de smaak het beste tot zijn recht komt. 

 


 
WIJ VERSTUREN IN EEN NEUTRALE VERPAKKING
 

 

Bestelling   Levering
Maandag   Dinsdag
Dinsdag   Woensdag
Woensdag   Donderdag
Donderdag   Vrijdag
Vrijdag   Zaterdag
Weekend   Maandag

 

 

Mr-Joy is altijd opzoek naar de beste e-sigaret

EENVOUDIG E-SIGARETTEN
Bent u een beginnende damper dan zit u hier goed, deze e-sigaretten zijn simpel in gebruik. En zeer geschikt om de overstap van de traditionele sigaret naar e-roken te maken. Het e-roken is als beginner vrij eenvoudig, zorg er voor dat de batterij is opgeladen, de Clearomizer moet gevuld worden met een e-liquid en u kunt dampen, het enige waar u aan moet denken is dat de coil (brander) af en toe moet worden vervangen.

 
GEAVANCEERDE E-SIGARETTEN
Deze e-sigaretten beschikken over OLED displays , vermogen instellingen en duurzame coils die tegen hoge temperaturen kunnen zodat er mega dampwolken kunnen worden geproduceerd en de optimale smaak uit de e-liquid kan worden gehaald:

 

HEAT NO BURN E-SIGARETTEN
Er is ook een type e-sigaret dat echte tabak verwarmt en qua gevoel erg op roken lijkt. Dit komt omdat de tabaksticks voor deze e-sigaret, net zoals een traditionele sigaret, een zachte filter hebben en echte tabak bevatten. Het gebruik van tabak zorgt voor een authentieke smaakbeleving, maar wel met de eigenschappen van vapen.

 

Welke e-liquid past het beste bij mijn e-sigaret ?


Belangrijk bij de keuze van een e-sigaret is de coil, de coil bepaald de manier van dampen en zorgt ervoor dat de juiste e-liquid word gekozen. de coil van de e-sigaret bestaat uit een -1.0Ohm coil en een +1.0Ohm coil.  

Gelijk over de longen roken ( - 1.0 Ohm )

- 1.0Ω Dit teken bij de e-sigaret geeft aan dat deze schikt over -1.0 Ohm coils, deze coils zijn uitermate geschikt is voor e-liquids met een PG/VG verhouding vanaf de 50/50 PG/VG en alle verhoudingen met een VG hoger dan 50VG
Eigenschap: Veel damp, Waterpijp effect, ideaal voor stroperige e-liquids, dus een hoog VG gehalte

Eerst in de mond en daarna over de longen ( +1.0 Ohm)

+1.0Ω Dit teken bij de e-sigaret geeft aan dat deze schikt over +1.0 Ohm coils, deze coils zijn  uitermate geschikt voor e-liquids met een PG/VG verhouding van 50/50 PG/VG en alle verhoudingen met een VG lager dan 50VG
Eigenschap: Bootst een trek van de traditionele sigaret na, ideaal voor dunne e-liquids, dus een laag VG gehalte 

Bekijk hier alle PG/VG verhouding e-liquids .

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee