Voor 23:30 besteld is morgen in huis!

gratis verzonden boven: €20,-NL | €30-BE | €50-EU

niet tevreden geld terug garantie

E-sigaret | Mr-Joy is er voor elk soort e-sigaret roker

Mr-Joy is een expert op het gebied van elektronische sigaretten. Er zijn vele verschillende merken e-sigaretten op de markt, waarvan de  grootste: Justfog , Joyetech , Eleaf , Vaporesso  Smok , Aspire en The Council of Vapor   Op mr-joy.nl worden alleen de nieuwste en kwalitatief de beste e-sigaretten aangeboden. Elk merk is nog eens flink onder de loep genomen, zodat de beste hardware en onderdelen per merk verkrijgbaar zijn op Mr-Joy.nl. U hoeft nu niet meer eindeloos te zoeken om de juiste e-sigaret te vinden want dat heeft Mr-Joy al voor u gedaan. 
 

KLIK HIER
Voor e-sigaretten die gebruik maken van   +1.0Ω [Mouth to Long],  - 1.0Ω [Direct Long] of beide manieren van dampen.
KLIK HIER
Voor alle PG/VG verhoudingen van de e-liquids.

 

Mr-Joy is altijd opzoek naar de beste e-sigaret

EENVOUDIG
Bent u een beginnende damper dan zit u hier goed, deze e-sigaretten zijn simpel in gebruik. En zeer geschikt om de overstap van de traditionele sigaret naar e-roken te maken. Het e-roken is als beginner vrij eenvoudig, zorg er voor dat de batterij is opgeladen, de clearomizer moet gevuld worden met een e-liquide en u kunt dampen, het enige waar u aan moet denken is dat de coil (brander) af en toe moet worden vervangen. wij geven met duimen aan welke e-sigaret het beste bij u past:
= Eenvoudig| = Minder eenvoudig


UITGEBREID
Bent u al een tijdje aan het e-roken of wilt u gelijk beginnen met een e-sigaret met een krachtige batterij capaciteit en handige dampinstellingen zodat u alle e-liquids kunt dampen klik dan op mij.
= uitgebreid

 
GEAVANCEERD
Deze e-sigaretten beschikken over OLED displays , vermogen instellingen en duurzame coils die tegen hoge temperaturen kunnen zodat er mega dampwolken kunnen worden geproduceerd en de optimale smaak uit de e-liquid kan worden gehaald:
= Geanvanceerd | = Zeer Geavanceerd  

Komt u er alsnog niet uit druk dan op de start-knop om de je perfecte e-sigaret samen te stellen!! 
Welke e-sigaret/coil past het beste bij welke e-liquid ?

 

Welke e-liquid past het beste bij mijn e-sigaret ?


Belangrijk bij de keuze van een e-sigaret is de coil, de coil bepaald de manier van dampen en zorgt ervoor dat de juiste e-liquid word gekozen. de coil van de e-sigaret bestaat uit een -1.0Ohm coil en een +1.0Ohm coil.  

Gelijk over de longen roken ( - 1.0 Ohm )

- 1.0Ω Dit teken bij de e-sigaret geeft aan dat deze schikt over -1.0 Ohm coils, deze coils zijn uitermate geschikt is voor e-liquids met een PG/VG verhouding vanaf de 50/50 PG/VG en alle verhoudingen met een VG hoger dan 50VG
Eigenschap: Veel damp, Waterpijp effect, ideaal voor stroperige e-liquids, dus een hoog VG gehalte

Eerst in de mond en daarna over de longen ( +1.0 Ohm)

+1.0Ω Dit teken bij de e-sigaret geeft aan dat deze schikt over +1.0 Ohm coils, deze coils zijn  uitermate geschikt voor e-liquids met een PG/VG verhouding van 50/50 PG/VG en alle verhoudingen met een VG lager dan 50VG
Eigenschap: Bootst een trek van de traditionele sigaret na, ideaal voor dunne e-liquids, dus een laag VG gehalte 

Bent u opzoek naar een compleet pakket klik dan hier voor elk soort e-sigaret pakket

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee