Clearomizers Clearomizers

Aspire Clearomizer
Aspire Clearomizer
Eleaf Clearomizer
Eleaf Clearomizer
Freemax Clearomizer
Freemax Clearomizer
Geekvape Clearomizer
Geekvape Clearomizer
HorizonTech Clearomizer
HorizonTech Clearomizer
IJOY Clearomizer
IJOY Clearomizer
Innokin Clearomizer
Innokin Clearomizer
Joyetech Clearomizer
Joyetech Clearomizer
Justfog Clearomizer
Justfog Clearomizer
Lost Vape Clearomizer
Lost Vape Clearomizer
Smok Clearomizer
Smok Clearomizer
Council of Vapor Clearomizer
Council of Vapor Clearomizer
Uwell Clearomizer
Uwell Clearomizer
Vaporesso Clearomizer
Vaporesso Clearomizer
Vaptio Clearomizer
Vaptio Clearomizer
Vandy Vape Clearomizer
Vandy Vape Clearomizer
Voopoo Clearomizer
Voopoo Clearomizer
Wismec Clearomizer
Wismec Clearomizer
Zensations Clearomizer
Zensations Clearomizer

Clearomizer zijn de vul reservoirs voor e-liquids en zorgen doormiddel van coils dat u de e-liquid kunt dampen, Compatibel met: E-sigaretten, Pods en Pod e-sigaretten 

Pagina 1 van 6

Wat is een clearomizer?

Een clearomizer is het vloeistofreservoir van een e-sigaret. Hier wordt de e-liquid opgeslagen voordat deze wordt verdampt. Afhankelijk van het type clearomizer wordt deze vanaf de onderkant of bovenkant bijgevuld met e-liquid. De clearomizer wordt ook wel tank of atomizer genoemd maar clearomizer is de meest omvattende beschrijving van het geheel.

De clearomizer bestaat meestal uit het reservoir zelf, een atomizer met een coil en een mondstukje. De atomizer is het onderdeel van de tank wat wordt verwarmd door de batterij en de coil gebruikt deze warmte om de vloeistof in het reservoir te verdampen.

Vroeger kon het reservoir van de clearomizers een grote hoeveelheid e-liquid opslaan, tot wel 8ml. Door wetgeving is dit tegenwoordig gereduceerd tot een maximale opslagcapaciteit van 2ml.

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten clearomizers verkrijgbaar dus het is belangrijk om de tank te kiezen die het beste past bij jouw manier van dampen.

Standaard Mouth-to-Lung clearomizer:

Dit soort type tanks ondersteunen alleen coils met een weerstand boven de 1.0 ohm en worden vooral gebruikt door (beginnende) dampers die het roken van een traditionele sigaret willen simuleren. Ook hebben dit soort tanks vaak geen verstelbare airflow. Vroeger was dit de meest populaire en meest wijdverspreide clearomizer aangezien de producenten zich vooral bezighielden met het nabootsen van traditioneel roken.

Sub ohm Direct-Lung clearomizer:

De sub-ohm tanks maken gebruik van coils met een weerstand onder 1.0 ohm en worden vaak gebruikt door meer ervaren dampers die het roken van een waterpijp willen simuleren. Bij dit soort type tanks wordt de damp rechtstreeks over de longen geïnhaleerd (Direct-Lung) en wordt er meer damp (en dus ook meer smaak) geproduceerd dan bij MTL dampen. Tevens hebben de sub-ohm tanks vaak een verstelbare airflow.

Tegenwoordig zijn deze clearomizers populairder dan de MTL clearomizers door de grote damp die kan worden geproduceerd en de intensere smaak ervaring.

RTA clearomizer:

RTA staat voor rebuildable tank atomizer. Dit houdt in dat je de coils zelf moet maken van bijvoorbeeld kanthal of katoen. De smaak is hierdoor beter en er kunnen kosten worden bespaard aangezien er geen fabriekscoils hoeven te worden gekocht. Het nadeel is dat het enige tijd kost om eigen coils te maken en om dit te leren.

RDA/dripper clearomizer:

RDA staat voor rebuildable dripping atomizers. Dit zijn zelfbouwtanks zonder reservoir om e-liquid op te slaan. De e-liquid wordt rechtstreeks op het katoen of kanthal gedruppeld. Dit soort clearomizers produceren de meeste damp met de beste smaak. Het nadeel is dat er steeds nieuwe vloeistof gedruppeld moet worden voordat er kan worden gedampt.

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee