E-liquid Smaken

Tabak / Menthol
Tabak / Menthol
Fruit Smaken
Fruit Smaken
Exotische Smaken
Exotische Smaken
Hot / Cold drinks
Hot / Cold drinks
Sweet/ Sour/ Dessert
Sweet/ Sour/ Dessert
ICE
ICE
Nic Salts
Nic Salts

E-liquid Smaken Kopen

Nadat u een keuze heeft gemaakt van een e-sigaret en de manier van dampen " Direct Long" of Mouth to Long" kunt u op zoek gaan naar een geschikte e-liquid smaak. 

Pagina 1 van 71

Zoveel e-liquid smaken !!!!!!

Omdat er zoveel smaken zijn om een keuze uit te maken heeft Mr-joy gelukkig de e-liquid smaken onderverdeeld in categorieën. Bent u bijvoorbeeld opzoeken naar alleen een tabaksmaak dan kunt u klikken op de Tabak categorie, hieronder komen dan weer sub categorieën zodat u bijvoorbeeld voor een Amerikaanse tabaksmaak kunt gaan of gaat u bijvoorbeeld liever voor een tabak e-liquid met een vleugje karamel dan kunt u kiezen voor virginia tabak. Heeft u toch liever zin in iets fris zoals een limonade smaak dan kunt u drukken op Cold & Hot drinks zodat alle drankjes uit de smaken wordt gefilterd en ga zo maar door. 

 

Heeft de PG / VG invloed op de smaak van een e-liquid ? 

De Pg en Vg zijn erg bepalend voor de smaak van de e-liquid. Hoe meer VG ( Plantaardige Glycerine ) Hoe zachter en voller de smaak . Ook kan de  PG belangrijk zijn  want je wilt waarschijnlijk ook een kleine of grote throath hit ( Kriebel in de Keel hebben ). Mr-joy heeft ook een filter gezet op de PG / VG verhouding van e-liquid zie PG/VG verhoudingen

 

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee