E-liquids

E-liquid Merken
E-liquid Merken
Nic Salt Merken
Nic Salt Merken
E-liquids geschikt voor:
E-liquids geschikt voor:

E-liquid 

E-liquid of ook wel e-vloeistof genoemd zijn er in talloze e-liquid merkene-liquid smaken, nicotine levels, Pg/Vg verhoudingen en nicotine soorten. 

Pagina 1 van 79

E-liquid kopen? 

Opzoek naar een E-liquid maar er nog niet uit zijn welke e-liquid u moet kopen. Kijk gerust eens rond tussen onze e-liquid merken. Met meer dan 100 verschillende E liquid merken bieden wij het grootste assortiment aan in Nederland. De Prijzen variëren, wat verder geen invloed heeft op de kwaliteit aangezien elke e-liquid bestaan uit:

PG (Propyleen Glycol) Dit is een stof die wat dunner is van structuur, wat zorgt voor een prikkeling in de keel. 
VG (Plantaardige Glycerine) Dit is een stof die wat dikker is in structuur. Deze e-vloeistof kan in hogere wattage gedampt worden en zorgt voor meer damp en grotere wolken.

Welke E-liquid past bij mij ? 

Belangrijk om te weten is of wilt dampen als een traditionele sigaret MTL "Mouth to Long" of als een Waterpijp DL "Direct Long". Als u deze keuze heeft gemaakt dan kunt u uit onderstaande overzicht zien welke e-liquid bij u past en welk soort coil er hierbij hoort. 

Waterpijp effect Gelijk over de longen dampen DL ( - 1.0 Ohm )

- 1.0Ω Dit teken bij de e-sigaret geeft aan dat deze schikt over -1.0 Ohm coils, deze coils zijn uitermate geschikt is voor e-liquids met een PG/VG verhouding vanaf de 50/50 PG/VG en alle verhoudingen met een VG hoger dan 50VG
Eigenschap: Veel damp, Waterpijp effect, ideaal voor stroperige e-liquids, dus een hoog VG gehalte

Traditionele Sigaret Eerst in de mond en daarna over de longen MTL ( +1.0 Ohm)

+1.0Ω Dit teken bij de e-sigaret geeft aan dat deze schikt over +1.0 Ohm coils, deze coils zijn  uitermate geschikt voor e-liquids met een PG/VG verhouding van 50/50 PG/VG en alle verhoudingen met een VG lager dan 50VG

 

 

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee