Millers Juice Millers Juice

Millers Silver line
Millers Silver line
Millers Gold line
Millers Gold line
Millers Juice Platinum
Millers Juice Platinum
Millers Juice Chrome
Millers Juice Chrome

Millers e-liquids worden geproduceerd in Nederland met verschillende PG/VG verhoudingen. Millers e-liquid is door de verschillende e-liquid lijnen met verschillende PG/VG verhoudingen een ideale e-liquid voor elk soort damper.

Pagina 1 van 4

Millers Juice Kopen ?

Millers Juice is een van de eerste Nederlandse producenten van e-liquids. Alle grondstoffen worden geproduceerd in Nederland en zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo bestaan de hoofdbestanddelen van de liquid uit pharma kwaliteit ingrediënten en de smaakstoffen uit food grade ingrediënten.

 

De verschillende soorten Millers e-liquid lijnen

Millers Silverline -  is de goedkoopste lijn van Millers Juice. De Millers Silverline bestaat uit een serie basis tabak, menthol en fruit e-liquid smaken met een pg van 70pg.

Millers Silverline Nicsalt - De Millers Silverline Nicsalt zijn nicotine zout e-liquid bestaande uit 6,12,18 MG nic salt. ideal voor dampers die een zachte nicotine hit ervaring willen , maar toch hoog in de milligram willen zitten. 

Millers Goldline - De Millers Goldline is een mix lijn van verschillende smaken en bestaat uit een VG verhouding van 50VG en 100VG.

Millers Chromeline - De Millers Chromeline van Millers Juice bestaat uit 10 verschillende e-liquids met een VG verhouding van 50VG ideal voor de MTL of DL Damper. 

Millers Platinumline bestaat uit een serie klassieke e-liquid smaken. De E-liquid heeft een 50VG verhouding

 

Hoe wilt u Millers juice dampen?

Wilt u millers juice gelijk over de longen dampen of net als een echte sigaret. E-liquid onder de 50pg zijn geschikt voor Mouth to long en boven de 50VG voor Direct long. 


= Geschikt voor +1.0 Ohm coils (trek van echte sigaret "MOUTH TO LONG"),  dunne e-liquids.
= Geschikt voor -1.0 Ohm coils ( waterpijp effect" DIRECT LONG") stroperige e-liquids.
 E-liquids met een VG van 50 of meer zijn stroperiger, E-liquids met een PG van 50 of meer zijn dun.

 

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee