Justfog Justfog

Justfog is opgericht in 2010, gevestigd in de stad Seoul, compatible met Justfog coils, Justfog clearomizers & Justfog pyrex glaasjes.

Justfog e-sigaret

JUSTFOG is een hoog aangeschreven e-sigaretten merk dat JUSTFOG e-sigaretten levert aan meer dan 50 landen ter wereld. JUSTFOG e-sigaret heeft een passie voor het zoeken naar de meest precieze methode voor het ontwikkelen van hoge kwaliteit e-sigaretten als alternatieve bron voor nicotine. JUSTFOG e-sigaret is een van de wereldtoppers geworden met hun e-sigaretten door het ontwikkelen van producten zoals Justfog q16, Justfog 16 pro, Justfog Fog1 en de Justfog minifit 

 

Justfog q16

De Justfog Q16 is de eerste e-sigaret die Justfog lanceerde, de Justfog Q16 bestaat uit een justfog q16 clearomizer, Justfog Q16 J‑Easy 9 box mod en justfog q16 coils ook wel de justfog14 serie coils genoemd. 
De Batterij heeft een vermogen van 900mAh , krachtig genoeg om de hele dag mee te vapen. De coils die worden gebruikt zijn de Justfog q16 coils, verkrijgbaar in 1.6Ω en 1.2Ω coil.

 

Justfog q16 Pro 

Dit is de nieuwste variant uit de Justfog e-sigaretten serie, waarbij het schakelen tussen voltages is toegestaan. De justfog q16 pro bestaat uit de Justfog Q16 Pro Batterij - 900mAh, Justfog Q16 Pro Clearomizer - 2ml  en Justfog Q14/Q16 Serie Coils - 5Pcs. 

 

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee