Heets Heets

Heets bestaan uit 7 smaken en bestaan uit een papieren filter daarin geperst tabak, die in combinatie met de IQOS worden gebruikt om deze te verwarmen. geproduceerd door Phillip Morris. 

Wat zijn Heets?

Een HEETS tabakstick is een rolletje tabak, van ongeveer 5 centimeter, bijeengehouden door een dun papieren kokertje met daarin een maïsfilter gevuld met geperste tabak. Heets komen in een pakje van 20 tabaksticks. Het gebruik van één tabakstick duurt ongeveer even lang als het roken van een traditionele sigaret. Heets worden verwarmd door een IQOS apparaat in plaats van verbrand zoals bij een traditionele sigaret. Bij tabak komt geen rook, geen as en minder geur vrij. De nicotine bevattende tabaksdamp bevat minder schadelijk stoffen dan de rook van een sigaret. Heets zijn beschikbaar in 6 smaken en bootsen de beleving van een traditionele sigaret na.

De 6 smaken van de Heets?

AMBER  geroosterde tabaksblend met een lichte vleug houtachtige en nootachtige aroma's.

YELLOW  is een zachte, aromatische tabaksblend met een sprankelend kruidig accent

TURQUOISE  levert een frisse mentholsmaak gekoppeld aan een licht geroosterde tabaksblend, verrijkt met een subtiel kruidig accent. 

SIENNA is een ronde, geroosterde tabaksblend met houtachtige nuances en een subtiele vleug thee-aroma. 

BRONZE is een zachte aromatische tabaksblend met accenten van cacao en gedroogd fruit.

BLUE levert een diep verkoelende mentholsmaak in combinatie met een zachte tabaksblend, verrijkt met accenten van pepermunt en romige vanille. 

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee