IQOS IQOS

IQOS Kit Originals Duo
IQOS Kit Originals Duo
Heets
Heets
IQOS accessoires
IQOS accessoires

IQOS Sigaretten zijn sigaretten waarbij de Heets "tabak" verwarmd worden ipv verbrand. Ontwikkeld in 2017 door Phillip Morris voor een beter alternatief voor sigaretten. Meer dan 9.7 Miljoen gebruikers gingen u voor.

IQOS Kopen ! Wat is een IQOS ?

Hoewel het idee om tabak te verwarmen (in plaats van het te verbranden) al meer dan twee decennia bestaat, heeft het jaren onderzoeken en ontwikkelingen gekost om zo een ​​product te creëren dat acceptabel is voor volwassen consumenten. Ongeveer 9,7 miljoen consumenten hebben er al voor gekozen om over te stappen van sigaretten naar de IQOS en gingen een IQOS Kopen. Een IQOS is niets anders dan een Verwarming element die een Heets opwarmt , een Heets is een rolletje tabak, van ongeveer 5 centimeter, bijeengehouden door een dun papieren kokertje met daarin een Maisfilter gevuld met geperst tabak, verkrijgbaar in 6 smaken. We zullen wat verder ingaan op de elementen van de IQOS zodat een IQOS kopen sneller u voorkeur gaat krijgen dan dat u de bij de traditionele sigaret blijft. 

IQOS Kopen ! Waarom een beter Alternatief ?

De kern van de IQOS ook wel de THS " Tobacco Heat System" is geavanceerde elektronica die speciaal ontworpen verwarmde tabakseenheden verwarmt. THS verwarmt de tabak net genoeg om een ​​nicotine-bevattende tabak damp vrij te geven, maar zonder de tabak te verbranden.

Dit is het belangrijkste punt: de tabak in een sigaret brandt bij temperaturen boven 600 ° C en genereert rook die veel schadelijke chemicaliën bevat. Maar THS verwarmt tabak tot veel lagere temperaturen, tot 350 ° C, zonder verbranding, vuur, as of rook. En omdat de tabak wordt verwarmd en niet verbrand, worden de niveaus van schadelijke chemicaliën aanzienlijk verlaagd in vergelijking met sigarettenrook. THS is echter niet zonder risico's en levert nicotine die verslavend is.

IQOS Kopen ! Hoe werkt een IQOS Sigaret?

THS is een tabakverwarmingssysteem dat verkrijgbaar is in 3 versies De IQOS 2.4 PLus, IQOS 3.0 Multi en de IQOS 3 Duo.

IQOS 2.4 PLus

Dit is de originele IQOS met o.a Trilfunctie, LED lampjes en verbeterde schokbestendigheid. De IQOS 2.4 PLus  bevat: - IQOS Houder - IQOS Lader - IQOS Schoonmaakborstel - IQOS Schoonmaakstaafjes - IQOS USB-kabel - IQOS AC Power Adapter. 

IQOS 3.0 Multi 

Dit is de Vernieuwde IQOS variant  is een combinatie van houder & lader in één en maakt het mogelijk om zonder de batterij op te laden. Deze IQOS heeft een betere schokbestendigheid, magnetische sluiting en een langere batterijduur tot wel 10x achter elkaar te gebruiken. De IQOS 3.0 Multi Laadt 25% Sneller dan de IQOS 2.4 PLus. De IQOS 3.0 Multi bevat: IQOS 3 Multi, IQOS Schoonmaakborstel - IQOS Schoonmaakstaafjes - IQOS USB-kabel - IQOS AC Power Adapter.

IQOS 3 Duo

Nieuwste IQOS versie heeft een betere schokbestendigheid, langere batterijduur en magnetische sluiting
Kan 2 maal na elkaar gebruikt worden zonder tussentijds op te laden. Laadt 30% sneller op dan de Iqos 2.4 Plus. De IQOS 3 Duo bevat: IQOS Houder - IQOS Lader - IQOS Schoonmaakborstel - IQOS Schoonmaakstaafjes - IQOS USB-kabel - IQOS AC Power Adapter

IQOS Sigaret ! Hoe werkt een IQOS Sigaret?

Alle 3 de apparaten werken op dezelfde manier:

1. Haal de Houder uit de Lader 

2. Plaats de Heets " tabakstick" met de tabakzijde naar beneden in het verwarmingsblad van de Houder tot aan de zilveren indicatie lijn 

3. Houd de schakelaar ingedrukt en wacht tot het led lampje groen knippert. Laat de schakelaar los en wacht tot het lampje continue groen brandt,  Nu verwarmt het verwarmingsblad de tabak tot temperaturen tot 350 ° C, de temperatuur wordt bewaakt om een ​​constante smaak te garanderen en verbranding te voorkomen. De IQOS levert warmte aan de verwarmde tabakseenheid via het verwarmingsblad gedurende 6 minuten of 14 trekjes, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet

4. Na Gebruik trek eerst de kap van de houder omhoog en dan kunt u de heets "tabakstick" er uit trekken.

5. Plaats de houder terug in de lader. Na elk gebruik van een verwarmde tabaksunit met het originele driedelige verwarmingssysteem, moet de kleine batterij in de houder worden opgeladen door deze in de lader te plaatsen. De IQOS DUO maakt een tweede gebruik mogelijk voordat hij wordt opgeladen en de IQOS Multi kan tot tien keer worden gebruikt voordat hij wordt opgeladen. De laders kunnen worden opgeladen via huishoudelijke stopcontacten.

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee