Squonk E-sigaretten Squonk E-sigaretten

Squonk e-sigaretten bestaan uit een mod een krachtige batterij en een zacht plastic flesje van 8ml waar e-liquid in kan.

Geen producten gevonden...

Squonk E-sigaretten

Squonk e-sigaretten zijn een nieuwe ontwikkeling op het gebied van elektronisch roken. De Squonks zijn uitermate geschikt voor iets ervaren dampers die op zoek zijn naar een intensere smaakbeleving. De Squonk bestaat uit 3 onderdelen. Een mod ofwel batterij, daarnaast het knijpflesje waar de e-liquid inzit en een RDA. Een RDA staat voor “Rebuilding Dripping Atomizer” hierbij wordt de vloeistof van boven op de coil en katoen gedruppeld waarna gedampt kan worden. Het gemak van een squonk is dat door in het flesje te knijpen de liquid naar boven wordt gevoerd waardoor je niet meer van boven hoeft te druppelen.

 

Voordeel Squonk E-sigaretten

Waar het met een traditionele mod met RDA best veel tijd in beslag kan nemen door steeds de liquid op het katoen te druppelen gaat het met een squonk e-sigaret zeer envoudig door enkel het flesje in te knijpen waarmee je verzekerd bent dat je katoen altijd vochtig is. Het voordeel voor de smaaksensatie ten opzichte van een traditionele e-sigaret is dat wanneer het katoen rechtstreeks wordt natgemaakt via de squonk dit een veel betere smaak geeft dan wanneer de liquid in een atomizer zit. Voor diegenen die altijd op zoek zijn naar de beste smaak kan een squonk zeker uitkomst bieden!

 

Gebruik Squonk E-sigaretten

Om de Squonk te gebruiken vul je simpelweg het flesje met de gewenste e-liquid. Hierna sluit je het flesje weer aan op de voedingsslang. Door lichtjes te knijpen in het flesje wordt de vloeistof omhooggeduwd op het katoen. Laat na het knijpen het flesjes terugkeren tot zijn originele vorm. Zodra deze stappen zijn doorlopen kan je op de vuurknop drukken en genieten van de intense smaak van een Squonk! Eventueel kan je ook van bovenaf een andere smaak druppelen op het katoen via de RDA om snel van verschillende smaken te genieten. Wacht niet langer en probeer het nieuwe vapen uit!

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee