Elf Bar Elf Bar

De Elf Bar is compact en licht, waardoor hij perfect is om te gebruiken tijdens het reizen, woon-werkverkeer of tijdens een avondje uit, of zelfs als back-up apparaat. Met een 550 mAh-batterij gaat elk ongeveer 500-600 trekjes mee. 

Pagina 1 van 4

Elf Bar

Elf Bar is opgericht in 2018 en heeft sindsdien steeds innovatievere producten met een slim verhittingssysteem op de markt gebracht. Ze spelen in op de groeiende behoefte aan smaken op natuurlijke basis en steeds gezondere manieren van vapen. De sleutelwoorden van Elf Bar zijn dan ook: gezonder en beter.

Na duizenden experimenten heeft Elf Bar methoden gevonden om hun producten te maken met de minst schadelijke materialen, de meest pure smaak en een strak design, om u vervolgens producten te presenteren die zeker aan uw verwachtingen zullen voldoen.

Elf Bar staat vooral bekend om zijn uitstekende disposable e-sigaretten en deze worden dan ook wereldwijd veel gebruikt en zijn erg populair. Disposables zijn e-sigaretten die geheel gereed voor gebruik zijn en waar geen e-liquid bijgevuld hoeft te worden, pods of coils te vervangen of hoeft op te laden. De ideale e-sigaret voor de damper die het simpel wil houden. Gewoon inhaleren om te verdampen en na een bepaald aantal trekjes, afhankelijk van het apparaat, is de disposable op en moet het apparaat worden vervangen.

Elf Bar heeft verschillende soorten disposable e-sigaretten en een enorm assortiment aan smaken. Hieronder volgt een klein overzicht van de meest populaire disposable e-sigaretten van Elf Bar.

 

Elf Bar kopen ?

De Elf Bar 600 is verreweg de meest populaire disposable, of wegwerpverdamper, van Elf Bar. Het apparaat is gevuld met een e-liquid op basis van nicotinezout en heeft veruit de meeste smaken, waarbij er soms een keuze is tussen 0 of 20mg nicotine sterkte.

De Elf Bar 600 is licht en compact, heeft een batterij van 550 mAh en gaat ongeveer tussen de 500 en 600 trekjes mee.

De Elf Bar Lux600 is in principe hetzelfde als zijn voorganger als het gaat om de technische specificaties. Het verschil is puur cosmetisch aangezien deze editie kunstzinnige en opvallende patronen heeft.

De Elf Bar CR500 heeft een kleinere batterij van 400 mAh en gaat dus ook maximaal 500 trekjes mee. Het voordeel van de Elf Bar CR500 is dat het apparaat zelf ook kleiner is en dus nog handzamer!

De Elf Bar T600 is een redelijk nieuw apparaat van Elf Bar en is ontwikkeld met het doel om meer de ervaring van een echte sigaret na te bootsen dan andere disposables. Dit is vooral gerealiseerd door de toevoeging van een drip-tip die lijkt op de filter van een echte sigaret.

De Elf Bar NC600 is klein en handzaam door de kleinere 400 mAh batterij maar deze modieuze disposable bevat ondanks zijn kleine batterij toch 600 trekjes.

 

Elf Bar Pod kits 

Buiten deze disposables heeft Elf Bar ook nog een aantal Disposable Pod Kits waarbij enkel de pods dienen te worden vervangen, maar het apparaat gewoon weer opgeladen kan worden, zoals de Elf Bar Mate500 Pod Kit en de Elf Bar RF350 Pod Kit.

Ook heeft Elf Bar nog een apparaat die werkt met hervulbare pods, dit is de Elf Bar FB1000 Pod kit.

Bij de keuze voor een Elf Bar disposable of Pod Kit kunt u haast niet mis gaan aangezien Elf Bar staat voor kwaliteit en pure, natuurlijke smaken.

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee