Betaalmethoden

Betaalmethoden

Bestellen bij Mr-Joy Retail BV. is snel, eenvoudig en veilig! Elke bestelling op werkdagen voor 23:30 uur geplaatst wordt direct verzonden, zodat u uw bestelling de volgende dag al in huis hebt!

Online bestellen:
Online bestellen bij Mr-Joy Retail BV.  is heel eenvoudig. Op onze website kunt u door op de bestelknop te klikken producten in uw winkelwagen plaatsen. U kunt producten hier altijd uit verwijderen, toevoegen of aantallen wijzigen. Wanneer u wilt afrekenen volgt u de aanwijzingen op het scherm. Hierbij kunt u ook uw voorkeur voor verzend- en betalingswijze aangeven. Nadat de bestelling definitief is geplaatst ontvangt u op het door u opgegeven mailadres van ons een bevestiging van de bestelling. 

Bezorging door DHL: Verzendkosten 2,99 , Gratis boven de €20,-
Bezorging in Nederland wordt verzorgd door DHL en is gratis boven een bestelling van € 20,-, besteld u onder het bedrag van €20,- dan wordt er €2,99,- aan verzendkosten in rekening gebracht. Verzenden naar België is is gratis boven een orderwaarde van €30,00, besteld u onder dit bedrag dan brengen wij 4,99 aan verzendkosten in rekening.  bij alle andere EU landen is gratis verzending boven de €50,00. Pakketten die door de brievenbus kunnen worden de volgende dag bij u afgeleverd. Bestellingendie niet door de brievenbus kunnen worden als pakket aangeboden en ook de  volgende werkdag bezorgd. Wanneer u bij het bezorgen van de bestelling niet thuis bent zal deze bij de buren worden afgeleverd, hier krijgt u een bericht van. 

Betaalopties:

iDeal - Gratis!
Met Ideal kunt u veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in een vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u een persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar de  bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat de bestelling voor Maandag t/m Vrijdag voor 23:30 en Zondag voor 16:00 nog dezelfde dag kan worden verzonden. Besteld u voor 12:00 dan kunt u kiezen voor een zelfde dag in huis optie. 


PayPal - Gratis!
Betalen met PayPal gaat gemakkelijk en supersnel, tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalwijze PayPal, en u wordt direct doorgeleid naar uw PayPal account. Na betaling zal uw bestelling, besteld voor 23:30 uur Maandag t/m Vrijdag en 16:00 op Zondag , direct worden verzonden en de volgende dag al worden aangeboden.


Mister Cash / Sofort banking - Gratis!
Mister Cash / Sofort banking is de meest makkelijke en veilige bankier van online shoppen en betalen, bovendien ook nog eens gratis! Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met Mister Cash wenst te betalen, vervolgens selecteer je jouw persoonlijke bank. Daarna wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en wij worden door de bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden. Voor 23:30 uur besteld? Je bestelling wordt direct verzonden! 
 
Vooruitbetaling met bankoverschrijving - Gratis!
U krijgt van ons een bevestiging van de bestelling met de door u gewenste betaalwijze Vooruitbetaling. U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingskaart of internetbankieren het factuurbedrag aan ons over te schrijven door middel van een SEPA overboeking. De snelste afhandeling van uw bestelling vindt plaats indien u uw bedrag overmaakt naar ons IBAN: NL35INGB0008843074:  ten name van Mr-Joy   te Amsterdam. Vergeet niet het factuurnummer en ordernummer van de bestelling te vermelden welke in de bevestigingsmail is vermeld. Bij de betaalmethode Vooruitbetaling wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan het soms enkele dagen duren voordat wij de order kunnen verzenden. Betalingen zonder factuurnummer / ordernummer nemen ook meer tijd in beslag.

IBAN: NL35INGB0008843074:  ten name van Mr-Joy

BIC / Swift : INGBNL2A


AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor www.mr-joy.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij www.mr-joy.nl achteraf betalen tot een bedrag van €2500 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 2500. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay

 Privacy: 
De persoonlijke gegevens die wij van u vragen worden alleen gebruikt om u bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen uw privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden.

Indien u nog vragen hebt over de verzend- en betaalopties van Mr-Joy Retail B.V. dan kunt u altijd contact met ons opnemen via email: [email protected]

Om onze webshop te kunnen bezoeken dient u 18 jaar of ouder te zijn.

Bent u ouder dan 18 jaar?

JaNee